Činjenica je da je dužina kose obično prva stvar koju neko primeti na vama, naročito ako je lepo negovana – ona je predivna i privlačna. Osim toga može odati vaše zdravlje, snagu, vitalnost i starost.

Neke dame menjaju frizure na svaka dva meseca, dok se druge ne usuđuju da posete frizera. a ste osoba.Mnoge se drže fraze da kada nešto želiš da promeniš u životu, promeni frizuru. U skladu sa karakterom, neke dame mogu da promene dužinu kose, dok druge celog života nose istu frizuru.

U odnosu na dužinu kose, pogledajte u nastavku teksta kakva ste osoba.

IMATE VRLO KRATKU KOSU

Vi ste samouverena osoba, izuzetno prijatna i kažu pomalo vcava. Izuzetno vam je lako da steknete nove prijatelje. Vi ste od onih dama koje vole poslove gde vaša inteligencija dolazi do izražaja, a probleme rešavate smireno i pošteno.

BOB I DRUGE FRIZURE IZNAD RAMENA

Vi ste iskrena osoba, koja uvek govori istinu i u situacijama kada ona boli. Izuzetno dobro balansirate privatni i poslovni život. Neustrašivi ste i dobro organizovani. Ne podnosite rutinu, nemate komplekse i volite nova iskustva.

LOB I FRIZURE U DUŽINI RAMENA

Vi volite elegantan, sofisticiran i ženstven izgled i od onih ste dama koje vole da pričaju. Volite izazove i nove projekte, a vaša prirodna lepota privlači sve na vašem putu.

IMATE DUGU KOSU

osobe koje imaju dugu kosu preko ramena su oprezi i strpljivi sanjari. U ljubavi tražite dugotrajnu vezu i dajete sve od sebe, ali vrlo ste izbirljivi i zahtevni pri odabiru partnera. Borite se za svoje snove i uspevate u svemu.

Pročitajte još:
Želite lepu i sjajnu kosu? Glicerin provereno čini čuda!
Da li ste znali da su riđokosi bili cenjeni kao lepši i atraktivniji? Ove činjenice o crvenoj kosi morate da znate!
Domaće i prirodno: Cimet sprečava opadanje kose!
Pripremite kosu za jesen. A evo i kako.

 

Foto: pixabay.com

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]