• sr
Molerova 3, Beograd Ponedeljak - Petak 09:00-17:00 +381 66 012 666

Savremena metoda transplantacije kose - blog

Lipoganin protiv opadanja kose

Lipoganin protiv opadanja kose

Lipogain pomaže u borbi protiv opadanja kose

Opadanje kose i stanjivanje kose može biti izazvana različitim različitim uslovima. Najčešći tip gubitka kose se odnosi na gubitak kose androgenom alopecijom.

Lipogain predstavlja novu formulu za očuvanje vaše kose. U nastavku teksta pročitajte kako Lipogain utiče, koja mu je primena i efekat.

Muški i ženski gubitak obrazac kose utiče na 50% muškaraca i žena 50 godina. Sporo, nemilosrdno, prinudno gubitak kose stvara stres za milione. Bezbroj Internet sajtova dan i noć Informišu da je otkriveno „čudo“ lek ili šampon za gubitak kose. Na žalost, ovi „lekovi“ ne postoje i služe samo da bi stvorili cinizam i dalji stres za pacijente. Jedino trajno rešenje je transplantacija kose.

Postoje bezbedni, delimično efikasni lekovi dostupni za gubitak kose. Najšire prihvaćen objašnjenje za mušku gubitak kose je teorija DHT. DHT predstavlja dihidrotestosteron, sporedni testosterona stvoren enzimom 5-reduktaze. Tokom puberteta, visok nivo DHT u telu su normalni i pomognu u razvoju sekundarnih polnih karakteristika. Kasnije, u životu ipak, visoki nivoi DHT mogu imati negativne efekte na zdravlje kose. U suštini, DHT će se spojiti sa folikulima dlake i lišavati ga ishrane pri tom uzrokovati atrofiju (skupljanje). Na kraju će folikul ispasti.

Tretmani koji rešavaju problem

Dve vrste tretmana rešavaju problem: Tretmani koji smanjuju nivo DHT ili tretmani koji stimulišu rast uprkos tome. Postoji bezbroj proizvoda za gubitak kose na tržištu, koji rade po principu smanjenjem nivoa DHT ili tako što stimuliše rast kose. Pravo rešenje će biti kombinacija ova dva pristupa. U tom cilju, Lipogain je uložio napor da se koristi sveobuhvatan i holistički pristup koji obuhvatia veći broj dokazanih sastojaka u jedno rešenje i nudi kompletan proizvod za dobre rezultate.

To je intenzivan tretman i kompletno rešenje za ljude da se bore gubitak kose . Ona kombinuje sve najnovije nauku u jednom praktičnom formulu za obavljanje kroz razlicite . Više od minoksidia i više od bilo kojeg pojedinačnog sastojka . Lipogaine donosi najagresivnije i najefikasnije lokalno lečenje da zadrži i regeneriše kosu spajanjem širokog spektra klinički dokazanih jedinjenja u jednom rešenju . Ovaj recept nije kao bilo koji drugi proizvod na tržištu . Lipogaine prikuplja najsavremenije sastojke duboko ispod površine kože glave , gde oni zaista mogu da obavljaju delatnost  kroz lipozom enkapsulaciju .

Lipogaine se uglavnom koristiti u toku dana jer se osuši izuzetno brzo i omogućava da stiizujte kosu . Koriste prema uputstvu , primenjuju se uglavnom  1ml jednom ili dva puta dnevno direktnim apliciranjem na teme glave.

Pročitajte više:
Zbog čega gubimo kosu?
Transplantacija kose vraća samopouzdanje!