• sr
Molerova 3, Beograd Ponedeljak - Petak 09:00-17:00 +381 66 012 666

Savremena metoda transplantacije kose - blog

Tokom intervencije zagarantovan VIP tretman

Tokom intervencije zagarantovan VIP tretman

Svaki klijent je naš prioritet!

Svi zaposleni će biti predani tome da se Vi osećate komforno. Najpre se uradi analiza kose kao i kože glave kako bi se postavila dijagnoza za tretman.
Zahvat je gotovo bezbolan a čitava intervencija se završava u roku od jednog dana.

Zagarantovan Vam je VIP tretman tokom intervencije!

Preko područja iz kog se vade dlake (donorski deo) se stavlja obična gaza. Naši pacijenti odlaze izgledajući gotovo isto kao kada su došli u ordinaciju. Gaza se vec sutra ujutru skida i kreće se sa pranjem zadnjeg (donorskog) dela.Tokom procedure možete odlaziti na pauze, koristiti toalet bilo kada, čak i odspavati.

Čitava intervencija se izvodi pod lokalnom anestezijom, tako da ćete konstantno biti u mogućnosti da razgovarate sa nama. Možete postavljati pitanja u bilo kom trenutku intervencije.
Osim toga biće vam predočeno kako se vaši folikuli postavljaju tako da možete da utičete na dizajn.

Šta ako nisam zadovoljan?

AHT  i njegov VIP tretman je implementirao najstrožije protokole kontrole kvaliteta. Standardi su viši nego u bilo kojoj drugoj klinici za presađivanje kose u regionu.
Prema našoj politici u vezi sa žalbama, i sistemom za evaluaciju, u strandardnoj formi potpisujete pristanak na tretman.
Ukoliko niste zadovoljani rezultatima nakon 18 meseci evaluacije, možete se žaliti pismenim putem upravniku klinike kao i doktoru koji je radio proceduru. Jasno je stavljeno do znanja da će upravnik klinike na vašu žalbu odgovoriti u roku od sedam dana.  Biće te upućeni u sve korake koje AHT planira da preduzme u cilju rešavanja vašeg nezadovoljstva.

S obzirom na to da je stopa zadovoljnih pacijenata 98.18% zaista nemamo loša iskustva.

Pročitajte više:
Opšte informacije o transplantaciji kose, video!
Turska nije uvek dobar izbor u Transplantaciji kose!