Molerova 3, Beograd Ponedeljak - Petak 09:00-17:00 +381 66 012 666

Blog

Iskustva pacijenata

Iskustva pacijenata

Veoma je bitno da se napravi stručni pregled sa svakim pacijentom. Treba uspostaviti kontakt poverenja da bi se na najbolji mogući način procenila njegova očekivanja. Pacijenta treba upoznati sa situacijom na glavi, tehnikama rada i svim fazama posle transplantacije kose, koje rezultate da očekuje i ostalo. Doktor mora biti stručan i jasan, bez pričanja pacijentu ono što on želi da čuje jer takve dezinformacije dovode do razočaranosti.

read more
Uzroci neuspešne transplantacije kose

Uzroci neuspešne transplantacije kose

Pre svake operacije, zabrinutost je prirodna rekacija ljudi, a naročito pre estetske. Ukoliko se odlučite na FUE transplantaciju kose, morate se informisati o proceduri same intervencije. Možete naići na probleme i bilo bi korisno da se upoznate sa njima kako bi mogli da ih sprečite.

read more
Zbog čega sve gubimo kosu

Zbog čega sve gubimo kosu

Na zdravlje kose utiču mnogi faktori, od toga šta jedemo pa do toga kako stilizujemo kosu. Svakodnevne navike utiču i na koren kose, da li će koren kose biti jak i kakve vlasi ćemo imati, tanke ili jake. Unošenjem promena u životu, kosu možemo očvrsnuti. Štetne navike koje uništavaju kosu:

read more
Frontalna linija

Frontalna linija

Gusta kosa je oduvek bila nešto što krasi kako žene tako i muškarce. Kod muškaraca je bila znak muževnosti a kod žena razlog zbog čega se na ulici okreću muškarci ali i žene. Frontalna linija kose je presudna za mladalački izgled, te proređivanje frontalnog dela i povlačenje prednje linije dolazi sa godinama i ostavljaju utisak naglog starenja.

read more
Matične ćelije masnog tkiva i rast kose

Matične ćelije masnog tkiva i rast kose

Mnoga istraživanja su otkrila da signali iz matičnih ćelija u masnom sloju kože mogu da prouzrokuju rast nove kose. Pomoću ovoga naučnici mogu da razviju nove tretmane za gubitak kose. Studija na miševima bi mogla da dovede do boljeg razumevanja i tretmana u lečenju ljudske ćelavosti.

read more
Vladimir Mandić presadio kosu!

Vladimir Mandić presadio kosu!

Poznati sportista, rukometaš Vladimir Mandić, počastio je sebe pred novogodišnje praznike jednom estetskom operacijom.
,, Dr Tanja Radenkov mi je radila transplantaciju kose AHT metodom. Procedura je bezbolna a doktorka i AHT tim su učinili da se za vreme boravka u poliklinici osećam prijatno. Moja preporuka za sve koji žele da se podvrgnu proceduri presađivanja kose. U estetskoj hirurgiji cena nesme da bude presudan faktor već kvalitet usluge i krajnji rezultat“. 

read more