• sr
Molerova 3, Beograd Ponedeljak - Petak 09:00-17:00 +381 66 012 666

Savremena metoda transplantacije kose - blog

Dužina kose otkriva kakva ste osoba

Dužina kose otkriva kakva ste osoba

Saznajte kakva ste osoba na osnovu Vaše kose.

Činjenica je da je dužina kose obično prva stvar koju neko primeti na vama, naročito ako je lepo negovana – ona je predivna i privlačna. Osim toga može odati vaše zdravlje, snagu, vitalnost i starost.

Neke dame menjaju frizure na svaka dva meseca, dok se druge ne usuđuju da posete frizera. a ste osoba.Mnoge se drže fraze da kada nešto želiš da promeniš u životu, promeni frizuru. U skladu sa karakterom, neke dame mogu da promene dužinu kose, dok druge celog života nose istu frizuru.

U odnosu na dužinu kose, pogledajte u nastavku teksta kakva ste osoba.

IMATE VRLO KRATKU KOSU

Vi ste samouverena osoba, izuzetno prijatna i kažu pomalo vcava. Izuzetno vam je lako da steknete nove prijatelje. Vi ste od onih dama koje vole poslove gde vaša inteligencija dolazi do izražaja, a probleme rešavate smireno i pošteno.

BOB I DRUGE FRIZURE IZNAD RAMENA

Vi ste iskrena osoba, koja uvek govori istinu i u situacijama kada ona boli. Izuzetno dobro balansirate privatni i poslovni život. Neustrašivi ste i dobro organizovani. Ne podnosite rutinu, nemate komplekse i volite nova iskustva.

LOB I FRIZURE U DUŽINI RAMENA

Vi volite elegantan, sofisticiran i ženstven izgled i od onih ste dama koje vole da pričaju. Volite izazove i nove projekte, a vaša prirodna lepota privlači sve na vašem putu.

IMATE DUGU KOSU

osobe koje imaju dugu kosu preko ramena su oprezi i strpljivi sanjari. U ljubavi tražite dugotrajnu vezu i dajete sve od sebe, ali vrlo ste izbirljivi i zahtevni pri odabiru partnera. Borite se za svoje snove i uspevate u svemu.

Pročitajte još:
Koji su razlozi neuspešne transplantacije kose
Sezonsko opadanje kose čest problem