• sr
Molerova 3, Beograd Ponedeljak - Petak 09:00-17:00 +381 66 012 666

Savremena metoda transplantacije kose - blog

Koje su boje u trendu ovog proleća

Koje su boje u trendu ovog proleća

U nastavku pročitajte koje su boje u trendu ovog proleća.

Stiže proleće i vreme je za promene, a koje su boje u trendu otkrijte u nastavku teksta. Ako želite da vaša kosa toplije dane dočeka u punom sjaju, vreme je da joj pomognete i obnovite je na vreme.

Činjenica je da zimi kosa neretko postane krhka, suva i lako se lomi zbog spoljašnjih uticaja. Osim toga, promena godišnjeg doba je idealna za promenu izgleda.
Jer, malo svežine nije na odmet.

U nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko saveta kako da kosu vratite u život, kao i boje koje će biti u trendu ovog proleća.

1. Povećajte volumen kose

Ukoliko vam vam kosa deluje slepljeno, izaberite šampon i regenerator za volumen, a posle je isprskajte uljem za jačanje kose, spustite glavu i prosušite fenom. Takođe prilikom sušenja stavite difuzer nastavak na fen, jer će doprineti bujnijoj kosi.

2. Izmasirajte teme kružnim pokretima

Masirajte teme makar jednom nedeljno da bi koren kose bio snabdeven hranljivim sastojcima, a koža glave elastična. Kružnim masirajućim pokretima utrljajte neko ulje za jačanje kose. Tako će se proizvod najbolje apsorbovati i pojačaćete cirkulaciju.

3. Koristite serum za kosu
Kako biste dodali vlagu i zaštitili kosu od sunca koristite serum.

4. Zamenite četke
Zaboravite na plastične četke – kupite one napravljene od prirodnih materijala. Takve četke su izvrsne za kosu, jer je ne lome. Redovno je češljajte kako bi rasporedili prirodna ulja ravnomerno.

Nakon što se vaša kosa oporavi od hladne i duge zime, izaberite idelanu boju za sebe. Ovo su boje u trendu za 2017. godinu.

Moka
Ova boja je definitivno No.1 za 2017. godinu. Hladno čokoladno smeđa boja sa savršeno suptilnim zlatnim nitima, će dominirati ove godine i savršen je izbor za one koje žele elegantan izgled.
Platinasto plava
Platinasto plava pruža šik, a pritom seksi izgled – ali znajte da iziskuje posebnu negu za razliku od drugih.

Čokoladno smeđa
Iako su tamnije boje pogodne za jesen i zimu, ova čokoladno braon je prava stvar za proleće. Odlično će se kombinovati sa jarkim bojama i smelim dezenima koji će se nositi ovog proleća, pa i leta.

Siva
Siva se ponovo vraća na velika vrata. Međutim, sada delimično osvežena i ide u kombinaciji sa plavim i belim pramenovima.

Boja bakra
Ova boja pruža prirodan izgled. Probajte ovog proleća, možda je ovo vaša boja.

Pročitajte više:
Kako obnoviti rast kose kod muškarca?!
Stilizovanje i nadogradnja dovode do gubitka kose!