Molerova 3, Beograd Ponedeljak - Petak 09:00-17:00 +381 66 012 666

Radno vreme

Ned

Closed

Pon

09:00 - 17:00

Uto

09:00 - 17:00

Sre

09:00 - 17:00

Čet

09:00 - 17:00

Pet

09:00 - 17:00

Sub

Closed

Besplatne konsultacije

AHT stručni tim

KAKO STUPITI U KONTAKT SA NAMA

Postoje dva načina da pacijent stupi u kontakt sa nama. Jedan od načina je da se telefonski, u toku radnog vremena, zakaže pregled i konsultacija. Drugi način je da se E-mailom slike proslede na elektronsku adresu. Slike mogu biti diskretne, od čela na gore, lice ne mora da se slika u koliko pacijent ne želi. Potrebno je slikati deo glave gde je dlaka opala kao i donatorski deo iz koga se kosa vadi. Slike se isključivo koriste u cilju bolje procene nikako u cilju reklamiranja ili bilo kojih drugih delatnosti. Kada se konsultacija zakazuje telefonski potrebno je pozvati nekoliko dana unapred kako bi se usaglasili sa već postojećim terminima koji su dogovoreni. U koliko slike šaljete elektronski, putem (E-mail adrese), odgovor dobijate u narednih 48 sati. Odgovor koji se dobije putem emaila je okviran, ne toliko precizan kao kada pacijent dođe lično na pregled. Pregled traje okvirno 30 do 40 milinuta gde se odredi koji je stepen proređenosti, koji vid tretmana se preporučuje kao i tačna cena.

JAVNI PREVOZ

U koliko dolazite sa autobuske ili železničke stanice

- Autobus A1 kreće od železničke stanice do kružnog toka na slaviji gde se promeni prevoz. Kada se promeni prevoz uđe se u trolebus broj 19,21,22 ili 29 .

- Trolebus 9 kreće od ekonomskog fakulteta. Vožnja traje oko 5 minuta gde se nastavlja peške, ulicom Mekenzijevom. U narednih 8 minuta stiže se na ugao sa Molerovom ulicom, ordinacija se nalazi u broju 3.

- Autobus 78,83 ili E1, polaze od ekonomskog fakulteta. Vožnja traje oko 5 minuta gde se nastavlja peške, ulicom Mekenzijevom. U narednih 8 minuta stiže se na ugao sa Molerovom ulicom, ordinacija se nalazi u broju 3.

U koliko se dolazi iz pravca centra, Terazije:

- Trolebus 19,21,22 Ii 29. Nakon 5 minuta vožnje siđe se na uglu Kursuline ulice a zatim se peške (1 minut hoda) vraća u pravcu slavije, ulicom Mekenzijevom, 50 metara do ugla sa Molerovom ulicom. Ordinacija se nalazi u Molerovoj broj 3.

- Autbus 31 ili E9. Nakon 5 minuta vožnje siđe se na kružnom toku slavija. Kreće se Mekenzijevom ulicom do ugla sa Molerovom gde se nalazi ordinacija u broju 3.

TAKSI

Taksi je svakako jedna od opcija. Preporučuje se da se taksi udruženje prethodno pozove telefonski i zapamt broj vozila kako bi se izbegle neprijatnosti sa “divljim” taksistima koji ako se zaustave na ulici mogu naplatiti izuzetno veliku cenu za kratku vožnju.

SOPSTVENI PREVOZ – AUTO

U koliko dolazite sopstvenim prevzom, automobilom, obezbedi ćemo vam parking u sklopu naše ordinacije. Ova usluga se odnosi samo na klijente koji su rezervisali termin za AHT procedure transplantacije kose, ne i za konsultativni pregled.