• sr
Molerova 3, Beograd Ponedeljak - Petak 09:00-17:00 +381 66 012 666

Savremena metoda transplantacije kose - blog

Poznati muškarci koji su presadili kosu

Poznati muškarci koji su presadili kosu

Znate li ko je sve od poznatih muškaraca presadili kosu?

Ćelavost je problem sa kojim se suoči većina muške populacije. Svakako ni poznati muškarci nisu izuzeci. Pogledajte ko se sve nalazi na listi onih koji su se podvrgli proceduri presađivanja kose.

I dok neki s ponosom pričaju o transplantaciji kose, drugi ovu temu izbegavaju, ali fotografije govore više od hiljadu reči.

Matthew McConaughey

Oskarovac Metju Mekonahi nije oduvek imao baršunastu kosu. Počela je naglo da mu opada davne 1999. godine, pa se Mekonahi kasnije podvrgao transplantaciji kose – i odmah bio izabran za najseksepilnijeg muškarca u časopisu „People“. I dan danas, glumac može da se pohvali sjajnom frizurom, a tragovi presađivanja se ne vide.

Elton John

Gospodin Elton Džon među prvima je na svetskoj šoubiz sceni isprobao presađivanje kose. Počeo je da ćelavi još sedamdesetih godina i na vreme se podvrgao transplantaciji tako da zapravo niko nije ni primetio da je muzičar presadio kosu. Dugo su svi mislili da Elton Džon – ne ćelavi!

David Beckham

Po mišljenju mnogih žena, najbolji frajer među poznatim frajerima, Dejvid Bekam, možda ne bi bio tako poželjan da nije presadio kosu. Sećate li se bivše fudbalske zvezde iz perioda kada je imao dugu kosu? Ništa od toga ne bi bilo da se pre nekoliko godina nije podvrgao transplantaciji kose.

Gordon Ramsay

Bekamov bliski prijatelj, najpoznatiji ugostitelj na svetu Gordon Remzi, nikada nije hteo da prizna da je uradio transplantaciju kose. Međutim, neko od bivših zaposlenih odao je Remzijeve strogo čuvane tajne, među kojima je bila i ova.

Robbie Williams

Robi Vilijams važi za seks simbola među slavnim pevačima. Da ne bi izgubio ovu titulu, muzičar je morao da se postara za svoju kosu, koja je svakako jedan od simbola muževnosti. Kako mu genetika nije išla u prilog te je počeo da gubi kosu, i Vilijams se odlučio za presađivanje kose.

Transplantaciji kose podvrgli su se i Džon Travolta, Mel Gibson, Bono Voks, Šon Pen, Bili Bob Tornton, Džud Lo, Silvester Stalone i mnogi drugi.

Pročitajte više:
Jedino trajno rešenje je transplantacija kose!
Wayne Rooney presadio kosu, transplantacija kose