Presađivanje kose najsavremenijom AHT metodom je potpuno bezbolna procedura. Tokom presađivanja, nema nikakvih otoka, kao ni nakon intervencije kada prestane dejstvo lokalnog anestetika.
Primenom najsavremenijih inovacija, AHT metod transplantacija kose je tretman u kojem se presađuju pojedinačne folikule dlake sa tzv. donorske regije. Donorske regije su najčešće bočni i zadnji deo glave. Međutim, kod pacijenata koji imaju slabu donorsku regiju, koriste se dlake sa grudi. Veoma često muškarci koji imaju problema sa opadanjem kose imaju mnogo dlaka na grudnom košu.

Dlake sa grudi rastu sporije do određene dužine i odlično su rešenje kod osoba sa slabom donorskom regijom na glavi.

Naš tim stručnjaka, primenom najsavremenije AHT metode transplantacije, radio je ekstrakciju folikula sa grudi na deo gde je opala kosa. Kao i kod transplantacije kose sa brade, i kod ove procedure neophodan je prvo matematički proračun kako bi se utvrdilo koliko može da se ekstraktuje folikula. Prilikom procedure, koristi se promer panča 0,8 i 0,9 milimetara.

Pogledajte na sledećem linku kako izgleda proces presađivanja kose sa grudi.

Nakon implantacije, obavezan je PRP tretman krvnom plazmom koji stimulišite rast i jačanje dlake, a osim toga i smanjuje opadanje. A kako izgleda PRP tretman kod transplantacije kose, pogledajte u sledećem video snimku.

Više o AHT metodi transplantacije kose:

Transplantacija kose AHT metodom predstavlja bezbolnu proceduru koja će vam pružiti prirodne rezultate, bez bola i vidljivih ožiljaka. Predstavlja najminimalniju invazivnu metodu koja se danas primenjuje.

Poređenje metoda presađivanja kose

Poređenje metoda presađivanja kose oduvek je bilo od velike važnosti za klijente koji se opredeljuju za proceduru. Pogledajte koje su prednosti AHT metode u odnosu na druge metode transplantacije kose.

Pročitajte još:

Transplantacija kose na bradu – hit u svetu od sada i kod nas!
Želite lepu i sjajnu kosu? Glicerin provereno čini čuda!
Da li ste znali da su riđokosi bili cenjeni kao lepši i atraktivniji? Ove činjenice o crvenoj kosi morate da znate!

Domaće i prirodno: Cimet sprečava opadanje kose!
Da li ste znali? Dužina kose otkriva kakva ste osoba!