Transplantacija kose najsavremenijom AHT metodom - Beograd
Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija

Transplantacija kose - AHT

 

Transplantacija kose je mikrohirurški proces koji se može razlikovati u zavisnosti od metode koja se primenjuje. Najpopularniji metod je metod pojedinačnog prebacivanja folikula, stručno nazvan FUE (Follicule unit extraction), a najsavremeniji metod je AHT (Advance Hair Transplantation).
 

Saznajte više Kontakt

Iskustvo


AHT je prva ordinacija koja je donela unapređeni FUE metod 2007. godine u Srbiju. Iskustvom i usavršavanjem 2014. godine nastaje najprestižniji AHT metod. Podrazumeva primenu Bioelemenata koji dodatno stimulišu folikulu, a to nam daje veliku prednost u odnosu na sve druge ordinacije koje se bave sličnom delatnošću. AHT metod transplantacije kose daje najprirodnije rezultate i najbrži oporavak. Pratimo svetske kongrese i primenjujemo inovacije.

Uspostavljanje dijagnoze


AHT metod predstavlja savršen pristup u uspostavljanju dijagnoze, tretmanu i postinterventnoj nezi kose. Na konsultativnom pregledu, pomoću specijalne kamere i softvera, utvrđuje se gustina kose po kvadratnom santimetru. Takođe se radi proračun kako bočnog tako i zadnjeg dela glave. Na taj način se uspostavlja dijagnoza i preporučuje šta je potrebno dalje raditi. Svaki AHT specijalista je obučen i poseduje sertifikat koji zadovoljava najviše standarde.

Rezultati


Transplantacija kose kojom su se podvrgnule javne ličnosti, političari, sportisti su samo mali deo korisnika naših usluga, kako kod nas tako i širom sveta. U folderu “galerija”, nalazi se nekolicina primera koje prikazuju AHT rezultate. Ne samo transpantacije kose već i dlaka sa brade, grudi i drugih delova tela. Vaša želja postaje naš prioritet. Svakom klijentu pristupamo sa velikom odgovornošću i ozbiljnošću i obezbeđuje neophodan komfor za vreme boravka u poliklinici.

O nama

Nakon dugogodišnjeg iskustva, AHT tehnika prezentuje mogućnost bezbolne procedure koja daje prirodne rezultate i najminimalniju invazivnu metodu koja se danas primenjuje.

Saznajte više

Poređenje metoda presađivanja kose

Poređenje metoda presađivanja kose oduvek je bilo od velike važnosti za klijente iz celog sveta koji se opredeljuju za proceduru transplatacije kose. Međunarodni sertifkati, nagrade i zadovoljni pacijenti su sinonim za AHT metodu presađivanja kose. 

Saznajte više

Platelet Rich Plasma

Plazma i ACP su metode koje se primenjuju u presađivanju kose, u okviru regenerativne terapije, dovode do ubrzanja fizioloških procesa koje imaju za cilj brze i efikasnije zarastanje tkiva i rast kose. Razlika u Plazma i ACP metodi je u samom postupku dobijanja krvne plazme obogaćene trombocitima.

Saznajte više

Metode transplantacije

Metode za transplantaciju kose, nakon dugog niza godina u praksi, pokazale su se širom sveta kao jedine delotvorne i izuzetno efikasane.

Saznajte više

Matematički aspekt presađivanja kose

Dolaskom u ordinaciju na konsutativni pregled, preko specijalne kamere i softvera, utvrdićemo gustinu kose po kvadratnom santimetru, ako je neophodno uradićemo i proračun donatorskog dela, a nakon toga predložiti šta je potrebno za dalji tretman.

Saznajte više

Istorijat transplantacije kose

Istorijat počinje sa japanskim dermatologom Dr Okudom, koji je objavio revolucionarni metod, u medicinskom žurnalu, korišćenjem malih instrumenata sličnih današnjim instrumentima koji se primenjuju. Ne samo za transplantaciju kose već i obrva, brade i brkova kao i drugih oblasti gde je dlaka prisutna.

Saznajte više

1000

Transplantacija kose širom sveta

40

Sertifikata u oblasti estetske hirurgije

12

Godina iskustva

Preporuke naših zadovoljnih korisnika

Ivan Pjevaljčić AHT


Ivan Pjevaljčić

"Transplantacija kose u vašoj ordinaciji je kao neki super auto koji blista svojim osobinama i mogućnostima. Ni sam nisam znao kako da oformim frontalnu liniju ali uz vašu pomoć sve izgleda više nego prelepo. Zaista sam vam zahvalan."

 

JP De Oliveira AHT


JP De Oliveira

"Svim lekarima koji su radili na transplantaciji moje kose, želim da se zahvalim za svu brigu i pažnju koju ste mi je posvetili dok sam bio u vašoj klinici.

Postupali ste samnom veoma lepo i jedva cekam da vidim rezultate za nekoliko meseci."

Vladimir Cvetković AHT


Vladimir Cvetković

"Želim da se zahvalim ljubaznom osoblju. Pružili su mi veoma veliku pažnju tokom celog precesa transplatacije a rezultat koji je došao na kraju je za svaku pohvalu i veoma je impresivan. Javno, hvala još jednom."

 


Dr Filip Ivanjac

"Nakon analize ostalih metoda i usluga koje se nude kod nas, odlučio sam se za transplantaciju kose AHT metodom. Obzirom da sam i sam doktor, uvideo sam mnogo prednosti AHT metode u odnosu na druge, slične metode koje se nude. Želim da pohvalim Dr Tanju Radenkov i AHT tim."

Vuk Vukićević AHT


Vuk Vukićević

"Zahvaljujem se kompletnom osoblju AHT tima. Ambijent koji odaje ozbiljnost na svakom koraku kao i ljubaznost, profesionalni pristup i na kraju vrhinska usluga. Zaista preporučujem svakome ko želi da povrati kosu i samopouzdanje."

 

Vladimir Mandić AHT


Vladimir Mandić

"Procedura je bezbolna a doktorka i AHT tim su učinili da se za vreme boravka u poliklinici osećam prijatno. Moja preporuka za sve koji žele da se podvrgnu proceduri presađivanja kose. U estetskoj hirurgiji cena ne sme da bude presudan faktor već kvalitet usluge i krajnji rezultat."

Pogledajte naš YouTube kanal

 

 

Na našem YouTube kanalu pronaći ćete snimke iz zanimljivih emisija kao i edukativne video sadržaje o transplantaciji kose.

Poslednje sa našeg bloga

Kako teče oporavak nakon transplantacije kose

01.12.2022.

Najčešće pitanje u vezi sa oporavkom nakon transplantacije kose

 

Prilikom zakazivanja transplantacije kose, mnogi naši pacijenti raspituju se o postoperativnom periodu, odnosno kako će izgledati njihovi dani nakon operacije, kao i kada se mogu vratiti svojim normalnim dnevnim aktivnostima.


Saznajte više

 

Transplantacija brade AHT metodom

31.10.2022.

Još jedan odličan rezultat sa naše klinike

 

AHT metoda transplantacije dokazano je najbolja i kod presađivanja kose na bradu. To potvrđuju i fotografije pacijenta kojem su nedavno stručnjaci sa naše klinike presadili kosu na bradu. Nakon konsultacija i pregleda, primenom najsavremenije AHT metode je pacijentu povećana....


Saznajte više

 

Transplantacija kose AHT metodom bez šišanja

25.10.2022.

AHT metod najbolji na Balkanu

 

Transplantacija kose u Turskoj je izuzetno popularna poslednjih godina. Ova zemlja medicinski turizam podigla je na najviši nivo. U cenu aranžmana uključen je prevodioc, prevoz, hotel sa 5 zvezdica i na kraju sama procedura presađivanja kose...


Saznajte više