Supermodel Ivan Pljevaljčić presadio je kosu zbog problema koji muči mnoge muškarce – gubitak kose. Ivan se odlučio da taj problem reši AHT metodom transplantacije kose.

Mnogi muškarci muče muku sa gubitkom kose

Vekovima unazad gusta i bujna kosa za muškarce predstavlja simbol muškosti, snage i vitalnosti. Ipak, činjenica je da se većina muškaraca kad-tad suoči sa problemom ćelavosti, te ćelavost često žele da prikriju. Dokazano je da je najefektnija metoda, danas sve popularnija, definitivno transplantacija kose.

Ivan Pljevaljčić se opredelio za AHT metodu

Zgodan, markantan i sa neodoljivim pogledom koji obara sa nogu, poznati srpski supermodel Ivan Pljevaljčić preko 10 godina radi u inostranstvu. Svetske modne piste, stranice u magazinima, reklame, modne prestonice, kao i brojne revije domaćih kreatora … samo su jedan deo Ivanovog glamuroznog života. Ipak, ni on nije izuzetak kada se radi o veoma čestom problemu pripadnika jačeg pola – gubitkom kose. Ivan je odlučio da se podvrgne zahvatu najprestižnijom tehnikom transplantacije kose – AHT metodom, koja osim što daje prirodne rezultate, potpuno je bezbolna.

Šta Ivan kaže za AHT metodu transplantacije kose

Procedura je bila sjajna, bezbolna”, izjavio je ovaj 34-godišnji model neposredno po završetku tretmana . “Više sam nego zadovoljan kako samom cenom tako i rezultatom. U drugim ordinacijama su mi nudili niske cene, ali iskreno kada sam izračunao uvideo sam da toliki broj dlaka ne može ni da stane u regiju koja je kod mene proređena. Shvatio sam da se radi o marketingu pa su me delimično time i odbili. Malo sam se informisao po forumima, preporuke klijenata itd gde sam se i odlučio da uradim ovde. Voleo bih da sam pre ovoga imao šansu da vidim nekoga uživo ko je radio da se lakše odlučim. Svakako sam napravio pravi izbor”, prokomentarisao je Ivan. „Kada sam se odlučio za AHT metodu nije mi bila presudna cena već ordinacija koja prati inovacije, koja ima najviše iskustva i koja primenjuje najsavremenije elemente. Većina ordinacija pokušavaju da priviku klijente sa niskom cenom ali za sebe ipak biram najbolje kako u životu tako i u estetskoj proceduri. Želim da dam svima savet da ne treba gledati cenu već konačan rezultat koji je u ovoj ordinaciji definitivno najbolji ne samo u Srbiji već u celom regionu“, za kraj je rekao markantni Ivan.

ivan-pre-i-posle

U sledećem video snimku možete pogledati kako je tekla procedura presađivanja kose kod Ivana Pljevaljčića.

Prčitajte još:
Transplantacija kose muškarcima vraća samopouzdanje
Wayne Rooney transplantacija kose
Poznati muškarci koji su presadili kosu

Foto: foxmodels.com