• sr
Molerova 3, Beograd Ponedeljak - Petak 09:00-17:00 +381 66 012 666

Savremena metoda transplantacije kose - blog

Kako muškarci vide ženske frizure ?

Kako muškarci vide ženske frizure ?

Evo kako muškarci vide ženske frizure!

Nakon istraživanja, od Američkog magazina Kosmopolitan došlo je do zaključka da čak 74% muškaraca smatra devojku sa dugom kosom atraktivnijom od devojke sa kratkom kosom.

Može zvučati čudno, ali ženske frizure zaista puno govore o dami. Tekstura, dužina, oblik i boja su karakteristike na osnovu kojih možemo da stvorimo grubu sliku o nečijoj ličnosti.

Tekstura, Dužina kose, Šiške, Boja kose!

1. Tekstura
Žene sa uvijenom i blago talasastom kosom smatraju se najpristupačnijim, a u poslovnom svetu najpouzdanijim partnerom. One sa striktno ravnom kosom, peglanom, manje dolaze do izražaja.

2. Dužina kose
Čak četiri ženske karakteristike dovode u vezu sa dugom kosom: mlada, seksi, zabavna i materijal za ženidbu. Među muškarcima vlada mišljenje da je duga ravna kosa, bilo crvena, crna ili plava, najseksepilinja ženska frizura. Asocira na glamur, a nose je mnoge poznate dame od vojvotkinje od Kembridža do Kim Kardašijan.
Srednja dužina kose ukazuje na to da ste inteligentni i dobroćudni. Prema pisanju Dejli Mejla, kratka kosa oslikava muškost, kao što dugi i sjajni uvojci sugerišu na mladost i plodnost. Dok jedno drugo istraživanje žene sa kratkom kosom svrstava među samouverene i smele.

3. Šiške

Šiške na stranu smatraju se klasičnim. One otkrivaju osobu mladalačkog i veselog duha, a opet orijentisanu na posao i karijeru. Ravne šiške preko celog čela su simbol visoke mode, nose ih osobe čvrstog karaktera sa direktnim pristupom u komunikaciji.

4. Boja kose

Dame koje vole da eksperimentišu sa svetlijim tonovima, šalju poruku da su neobične, pune samopouzdanja i zabavne. Istraživanjem utvrđeno je da je sve više starijih žena koje se farbaju u plavo tako da ova boja nema više tako jaku simboliku mladalačkog duha.Na kraju, najbolja stvar u vezi sa vašom kosom, bilo koje boje i teksture, jeste to što uvek možete da je promenite.

Postoje žene koje zbog nestručnog tretiranja kose izgube folikule pa je potrebno da se podvrgnu transplantaciji kose.

Pročitajte više:
Šta vas očekuje nakon transplantacije kose?!
Top Model Ivan Pljevaljčić presadio kosu!