Molerova 3, Beograd Ponedeljak - Petak 09:00-17:00 +381 66 012 666

Pre i posle

Na slikama su samo neki od naših uspešnih primera transplantacija kose. galerija sadrži razne oblike procedura. Neki od njih opisuju transplantaciju kose bez šišanja, presađivanje kose sa brade na temeni deo glave, presađivanje kose sa glave na grudi, transplantaciju kose sa glave na bradu, transplantaciju kose sa glave na obrve, primeri presađivanja kose odmah nakon završetka procedure, primeri konačnog rezultata transplantacije kose itd.

Video galerija takođe prikazje neke od komplesnih, pomenutih slučajeva.

Nakon transplantacije kose svaki klijent dobija detaljno objašnjenje o postoperativnom toku i upotrebi preventivnih lekova u cilju boljeg rezultata. Svakako najvažnija stvar u narednih 72 sata jeste održati vlažnost regije gde je kosa implantovana. Da bi se održala vlažnost koristi se fiziološki rastvor koji se nanosi na svakih 30-60 minuta, u zavisnosti od doba godne, izuzev kada spavate. U letnjem period, kada su veće temperature, rastvor se koristi svakih 30 minuta. U zimskom period kada je vreme hladnije koristi se na svakih 60 minuta.

Krajnji rezulata zavisi, u velikoj meri, od vladanja u postoperativnom toku stoga formular koji se dobije u ordinaciji (postoperativni tok) mora strogo da se prati.

Galeriju slika pre i posle klijent može videti dolaskom u ordinaciju na konsultacije. Konsultacije se svakako zakazuju nekoliko dana unapred, telefonski ili putem E-maila. Pregled okvirno traje 30 minuta gde se klijent detaljno informiše o preoperativnom toku kako bi se adekvatno organizovao naspram svojih obaveza i mogućnosti.

Postoji opcija da se konsultacija obavi putem emaila tako što se fotografije proslede na email adresu. Fotografije mogu biti diskretne, od čela na gore (nije potrebno slikati lice zbog diskrecije). Najkasnije u roku od 48 sati klijent dobija povratnu informaciju o obimu intervencije kao i ceni iste. Cena koja se ponudi je ukupna i nema skrivenih, dodatnih troškova.

Dolaskom na proceduru, neophodno je zbog medicinske dokumentacije, da svaki klijent dozvoli slikanje regije gde je kosa proređena kao i donatorskog dela (ne fotografije lica). Slike su vlasništvo ordinacije i nemogu se koristi u druge svrhe u koliko se prethodno sa klijentom ne dogovori suprotno.